delft facebook twitter linkedin instagram play pause refresh expand contract close sound mute share right down angle-left angle-right
Previous Next

Jong Talent

Heb jij wel eens nagedacht over werken bij de gemeente Delft? Delft geeft jong talent graag de kans om zich verder te ontwikkelen en bij te dragen aan deze mooie stad. Er zijn verschillende mogelijkheden.

Stages

Ben jij op zoek naar een stage of afstudeeropdracht? Wil jij iets betekenen voor Delft? De gemeente biedt uiteenlopende stageplaatsen voor MBO-, HBO- en WO-studenten. Een stage is een goede kans om je te ontwikkelen en kennis te maken met de gemeente Delft. Interesse? Check de openstaande (stage)vacatures. Je kunt helaas niet een open sollicitatie insturen.

Traineeship

In maart 2017 zijn de eerste #TeamTrainees gestart. 14 HBO of WO afgestudeerde starters voeren in twee jaar tijd verschillende uitdagende en leerzame opdrachten uit. Daarnaast volgen de trainees een ontwikkelprogramma. Hierin is ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling en specifieke ontwikkelbehoeften. Ook interesse in het traineeprogramma in Delft? Houd deze pagina dan in de gaten voor nieuwe traineeships.

Junior-functies

Daarnaast heeft gemeente Delft regelmatig junior-functies vacant staan. Als junior-medewerker werk je alleen voor jouw afdeling.

Jong Delft

Alle Delftse ambtenaren onder de 35 jaar zijn automatisch aangesloten bij Jong Delft. Jong Delft organiseert allerlei interessante, leerzame en gezellige activiteiten om jonge ambtenaren met elkaar in contact te brengen voor netwerkvorming, uitwisseling van kennis, ervaring en ideeën.

Frisse blik

Verschillende jonge ambtenaren delen hun kennis via ‘de Frisse Blik’: een regionaal adviesbureau opgericht door Young Professionals en stagiairs. Dit biedt jonge ambtenaren de kans om mee te denken met verschillende vraagstukken bij gemeentelijke organisaties in de regio.